Friday, November 20, 2009

Färska filmer och tv-serier

På den hemlighetsfulla webbtjänsten Hdmt.net kunde man utan att registrera sig, logga in eller ladda ner extra program i en veckas tid kolla på filmer och tv-serier i toppkvalité, strömmande - direkt i webbläsaren. Och det helt gratis (Din it-kunskap: HDMT.net: Kolla på de bästa tv-serierna och bra filmer i topp kvalite – helt gratis).

Hdmt.net har ett väldigt enkelt gränssnitt och strömmar flash-video i 1000 kbps, bildkvaliteten är fullt godtagbar. Att titta på strömmande video som är upplagda utan upphovsrättsinnehavarens medgivande är dock troligen inte olagligt. Det eventuella upphovsrättsbrottet görs av personerna bakom Hdmt.net (Pc för Alla: Gratis filmer på hemlighetsfull videotjänst).

Ingenstans på Hdmt.net står det vem som är ansvarig för sajten. Det är troligen ett kommersiellt företag som håller på att testa en filmtjänst och som i en veckas tid gjort webbtjänsten öppet tillgänglig för alla. I dagsläget krävs ett användarnamn och lösenord för inloggning, samt e-postadress för kommunikation. Registreringen ger för tillfället inte tillgång till webbtjänsten utan bara till en köplats (för framtiden).

No comments:

Post a Comment